torsdag 11 februari 2010

Många bollar i luften

just nu..
Började dagen med att rasta hundarna klockan 6,20 på morgonen. Tanken var att jag skulle anmäla mig och Elle till en kurs på GMBK, men mitt internet hade fuckat ur så det sket sig. Som tur var så kunde Elle ordna med det så nu hoppas vi på att vi fick plats.
När jag då ända var uppe så var det lika bra att ta hundarna.
Sen kröp vi ner och sov en stund till..kallt som bara den i morse -19 grader!

Efter lite morgonbestyr och ett par koppar kaffe så packade jag och vovvarna in oss i bilen.
Sprack upp och blev så underbart väder, så vi åkte till GMBK och gick en långpromenad i skogen, i nästan 2 timmar var vi ute. Sen tränade jag pyttelite med Quattro. Gick bra tycker jag.

Sen drog telefonen igång..först ringde Rebecka och frågade om jag vill jobba under Horse Show, och det ville jag ju såklart. Så det blir Shuttle Service från onsdag kväll till måndag morgon den veckan. Skitskoj!!!! Jag ska alltså skjutsa ryttrna till vart dom nu vill åka. Det kan vara Landvetter, nåt hotell, resturang eller vad som..kanske får man köra nån fräsig kändis :-)
Ja sen ringde i alla fall hon som är ansvarig på Skandinavium, så jag fick mitt schema osv..
Sen ringde Renee från G4 och frågade om jag kunde hoppa in ikväll för båda nattbilarna var vakanta..och jag sa ja...Så ikväll blir det jobb från 17,30 till så länge jag vill :-) Rätt schysst ändå..och goa pengar!
Så nu håller jag på att slänga ihop en fläskfilegryta, så blir det lite käk sen jobb resten av kvällen..puh..dessutom jobb hela långa helgen...men men..vila kan man göra när man blir pensionär eller nåt :-)

Over and Out

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag jobar oxå i kväll......ta med lilllpojken så jag får pussa på honom.......
mvh kicki

Anonym sa...

Kicki!

Skit att jag inte såg det innan!! Hade ju kunnat ha med honom en liten sväng i alla fall, eller så hade han fått åka med dig på natten :-)
Du får komma förbi någon kväll då jag är på mitt ordinarie jobb på ekmanska..har med lillvovven ibland..

Linda