lördag 23 maj 2009

Det blir massor med hund framöver

Ja nu har det gått ett dygn sedan vovvarna kom hem, det har varit en lååång dag idag. Kära syster ringde i morse för hon var sjuk så jag fick ta Nino idag. Då passade jag på att ta med mig Lexa till stallet så att jag och hon fick ha egentid samt att Quattro och Peter fick vara själva ett par timmar. Lexa verkade nöjd över att få ha matte alldeles själv för en stund och för pojkarna hade det gått jätte bra.
Vi börjar redan lära oss när det är dax för Quattro att gå ut. Han är superduktig på att säga till och han är helt klockren utefter skolboken. Direkt efter mat, sömn och lek...det gäller som sagt bara för oss att hinna :-) You gotta go, you gotta go som man säger och det stämmer verkligen in på denna lilla gullegris. Idag har vi nästan lyckats vi alla tillfällen, så jag tror inte det dröjer länge för än han är rumsren. Han har sitt halsband på sig på dagarna för att vänja sig och hittills har han knappt märkt att han har det på sig förutom att det kliar lite ibland. Vi lattjade även med koppel på idag med och han kommer lära sig fort.
Lexa har accepterat till fullo att han faktiskt ska bo här med oss..hon låter honom ta sina tuggben och leksaker, mattes duktiga tös. Dock får vi säga åt henne att inte leka för hårdhänt med honom för hon kommer farandes som en virvelvind och Quattro flyger som en liten vante ibland..Men det dröjer inte länge för än han är stor nog att leka tillbaka :-) Han gör tappra försök men ger upp när han inser att han inte hinner ikapp henne :-)
Här har han "stulit" Lexas pipben, vilken
nu blivit Quattros pipben :-)

Mattes hjärta <3

Våran fina Lexa!!!



Inga kommentarer: