söndag 20 september 2009

Ett natt kvar

att jobba på denna helgen! Har blivit väldigt lite sömn eftersom Peter varit borta med jobbet hela helgen. Quattro sover inte mer än max 4 timmar i streck så på dagen, särskilt inte när han har vilat hela helgen pga sin hälta. Imorgon bitti ska jag ringa veterinären det första jag gör när dom öppnar. Ska be om röntgen direkt om det går. Lika bra så man vet.
Blir så jäkla irriterad på nåt sätt med för vi har vart så försiktiga med Q vad gäller att gå i trappor, hoppa upp på grejer osv, vi har burit och burit för att vara extra försiktiga. Det är först nu de senaste veckorna som i börjat gå riktiga promenader. Han har haltat tidigare då han lekt hysteriskt med sin bästa kompis, men då tänker man ju att han helt enkelt har överansträngt sig. Men nu har det varit ihållande i snart en vecka..så nu får det bli farbror doktorn.

Lite roligt annars, Q har bara vart uppe i vår säng ett par ggr, men då har vi hjälpt honom upp och ner. Så igår, så undrade jag vart fasen han hade tagit vägen? Jo men vem hade inte självmant hoppat upp i sängen och låg mer eller mindre under täcket om inte lilla Q. Busvalpen!! Och imorse, då hoppade han in i bilen själv, har han ALDRIG ens försökt innan. Men det är klart, nu när han verkligen inte ska hoppa och studsa, då gör han det som allra mest..

För övrigt så är det valpkurs imorgon igen..
Enligt schemat ska det vara ganska lugna aktiviteter så vi kanske kan vara med på det mesta i alla fall. Vi ska börja med våran Läxa vi fick. Öppna bilen utan att valpen hoppar ur själv :-) Sen får vi helt enkelt se hur mkt vi kan vara med. Vill ju inte missa nåt...

Nä nu blir det till att studsa in i duschen snabbt för att sen hämta upp min gubbe..

Over and Out

Inga kommentarer: