fredag 3 december 2010

LP1!!!

Ja, lite skrytbild är det allt, men det skiter jag i :)

I onsdags var vi och tävlade igen på Orust BK. Trodde verkligen inte det skulle gå vägen för redan när vi åkte så var det sån löjlig trafik och trots att jag åkte hemifrån med god marginal som kom vi först 10 minuter innan vi skulle börja tävla. Så jag hann inte värma upp eller någonting. Så platsen började riktigt dåligt, han låg och skruvade på sig och kröp omkring men vi fick ihop en 7a på det i alla fall. 9,5 på tandvisningen då Q ville hångla lite med domaren :)
Sen gick det desto bättre.
7,5 på linförigheten vilket är det bästa hittills.
9 på läggandet.
10 på inkallningen.
8 på ställandet då han gick nåt steg extra.
7 på apporten, han ville inte ta den först så tuggade han kraftigt.
10 på hoppet
8 på helheten,
så vi klarade oss på 167.5 poäng.
Totalt kom vi 4a av 10 hundar.

Men oj vad skönt det var att få det sista 1a priset om vi var ute efter. Nu kan vi ha lite vinterledigt och sedan börja så sakta med 2ans moment. Och det ska bli riktigt skoj. Är lite lätt less på ettan nu då vi har tragglat detta sedan i våras. Det tar ju sin lilla tid, men vi har lärt oss så otroligt mycket under tiden. Nu vågar jag träna på egen hand utan att vara "rädd" för att göra fel. Och tack vare att man har underbara vänner med hund så får vi alltid tips och trix och det är känns inte dumt att fråga. Tack Virran och Elle. Även instruktörer och folk på klubben är otroligt hjälpsamma och faktiskt stöttar en. Nu är det roligt att träna och tävla och även om man får sina bakslag och man blir frustrerad så är det till den största delen enbart roligt.

I tisdags var det även avslutning på "tjockisklubben" :)
Och det känns väldigt skönt för jag har inte varit motiverad för fem öre. Och det har varit riktigt jobbigt emellanåt att vara uppbokad varje vecka. Det blir svårt att vara fullt engagerad när det är annat som kommer i kläm och man inte hinner med allt annat vardagligt. Typ djuren..sömn och sådant som är viktigt i mitt liv.

Men för att skriva annat skoj så var vi på julbord med gänget i lördags. Ooo det var så gott och så trevligt på alla sätt. Saknade dock BALLE :) men hon mötte upp senare..
Jag har verkligen saknat när vi ses allihopa. Det där går i vågor, men under vinterhalvåret går nog dom flesta i nåt slags ide.

Nä slut på tjötet..ska nog baka lussekatter :)

Inga kommentarer: