torsdag 17 mars 2011

Slut på ledigheten

Har haft lyxen att vara ledig i en hel vecka nu, vilket har varit såååå gött.
Men nu är det slut på det, drar till det med att jobba 4 nätter i rad i stället :)
Helgen är verkligen förjävla tråkig att jobba, alltid!
Men jag har inget val precis, jo förutom att byta jobb men inom omsorgen är det väldigt svårt att hitta något som inte innefattar helgjobb tyvärr.

Har hur som helst haft en goo ledighet.
Det har mest varit djuren och träning men det är skönt att kunna ha lite mer frihet att kunna lägga upp dagarna som man vill och inte behöva anpassa sig efter hur mycket man behöver sova på dagen. Idag blir det träning även om jag ska jobba, vi hittade ett klockrent styrkepass som slutar 20.45, så det blir perfekt att åka till jobbet och ta en dusch där och sen jobba.

Igår fick jag finbesök i stallet av underbara lilla Hugo och Virran.
Hugo fick mata Nino med morot, klappa lite och så blev han knockad av Quattro :) Stackarn, Quattro kom i full fräs och gav han en riktig kyss rakt på munnen så Hugo tappade balansen, som tur var stod jag precis bakom och kunde fånga honom annars hade han stöpit rätt på bakhuvudet, men efter en sekunds tårar så var den lilla mannen tuffare än innan och skulle minsann leka jage med hundarna. Sötunge!

Nä, dax att sparka igång denna dagen, ska tydligen bli en del plusgrader så det är bäst att utnyttja innan kvällens träning och jobb.

Hej hopp

Inga kommentarer: