måndag 8 augusti 2011

Driftiga

Ja det har vi verkligen varit här hemma.
Vi åkte hem ett par dagar tidigare än planerat ifrån Kungsviken. Mina föräldrar skulle ner till husvagnen och brorsan ville inte följa med, så istället för att en av mina föräldrar skulle vara tvugna att stanna i stan så sov vi över hos brorsan. Det gjorde inte så jätte mycket eftersom vädret varit lite ostadigt, men det är klart, det är alltid tråkigt att lämna Kungsviken.
Vi hann i alla fall med ett besök på flinken och 2 besök på göksäter :)

När vi vaknade igår så var det verkligen skittråkigt väder, så efter frukost åkte vi ut mot backaplan. Där handlade vi på oss diverse grejer för att kunna måla om hemma.
Så tog vi även en svängom babyproffsen där vi beställde en vagn :) Kan tyckas tidigt kanske, men vi måste ju ha en vagn så det "råkade" bli så :) Kan jag övningsköra ett tag innan liten kommer.

Ja väl hemma igen så påbörjades projekt måla om sovrum och kök. Vi började vid 12 och var klara runt nio på kvällen, jäklar va bra det blev. Både jag och Peter har varit lite anti vitfärg tidigare, men eftersom vårt kök är så litet så körde vi på vitt där, å ja, vi har fått ett nytt hem känns det som. I sovrummet blev det en sidengrå färg, vilket även gjorde det rummet mer luftigt. Tidigare ägarna har haft en förkärlek för brunt, det har varit brunt i pricis ALLA rum utom uterummet och hallen. Hatar brunt nu :) Men nu har vi barnrummet och vardagsrummet kvar som såklart är bruna :) Barnrummet blir nästa projekt så vardagsrummet får vara brunt ett litet tag till :)

Ser ut att bli kasst väder även idag så då ska vi fortsätta att måla, köksluckorna har vi kvar. I eftermiddag blir det en tur till Nino om vädret bestämmer sig för uppehåll. Ciao!

2 kommentarer:

sun moon and stars sa...

härligt..vitt gör också att det ser mycket större ut o det är aldrig fel...kul o shoppa lite barnvagn..ler..ha det gått o ta hand om dig o pyret i magen..

Linda! sa...

Tack snälla Sissi!!
Härligt att det går bra för dig på jobbet.
Hur går det med M och skola?