tisdag 14 juli 2009

Ny kamera och Orust

Igår fick jag en kamera :-)
En sånnadär systemkamera, så nu har jag fullt upp och lära mig hur den funkar.
Vi befinner oss på orust, jag åkte direkt hit efter jobbet igår.
Underbart, här är inte ett moln på himlen och varmt och gott. 22 grader visar tempen i havet. Härligt. Dock blir inte vistelsen långvarig då jag börjar jobba redan imorgon igen och kör på fram till måndag morgon. Men varenda liten ledig dag blir så mycket goare när man jobbar mycket.
Idag har vi tagit en skogspromenad med båda hundarna..vi gick långsamt så lilleman skulle orka med, och det gjorde han utan problem. Nu ligger dom och sover gott på altanen i skuggan. För övrigt så känns det som om lilleman har vuxit som en tok på de 5 dagarna jag inte sett honom :) Tur att vi har hiss hemma för jag orkar nog inte bära ner honom för trapporna längre :) Han har varit kanon duktig med rumsrenheten...han har sagt till varenda gång han behövt gå ut nu när Peter haft honom. Dom har befunnit sig här på orust medans jag har jobbat, och Lexa har vart hemma i stan med mig. Man skulle kunna säga att Quattro är rumsren så länge inte Lexa är med :) Dom leker ju och stojar en massa och då har han helt enkelt inte tid att säga ifrån. :) Nä nu ska jag ta mig en kall och god öl och njuta här på altanen..

Over and Out!!

2 kommentarer:

Tuggmaskinerna sa...

Men va fasen e bilderna?
Föresten vart går hästen? Med föl eller utan?

Linda! sa...

Hehe, har inte kunnat lägga upp några men det kommer inom kort..

Nino går inte med något föl :-)
Om man svänger upp mot Larsered och följer vägen kanske 200 meter så står dom mitt emot ett stall där det står, smedjevägen eller nåt på. Ett rött litet stall precis intill vägen.. Om inte annat så ska jag åka dit imorgon eftermiddag om du hade tänkt att hålla till i krokarna..