onsdag 1 juli 2009

Så trist

Visst är det trist med missunnsamma människor?
När avundsjukan lyser igenom en fasad som är ett skämt.
När man hela tiden märker att personen(rna) anstränger sig till det yttersta för att försöka hävda sig och uprätthålla en status som inte finns.
Sånna människor verkar inte heller märka att hela dennes omgivning ser igenom den fejkade ytan och skrattar bakom dennes rygg..
Det är inget annat än pinsamt och extremt barnsligt!!
Å andra sidan så bjuds det ju på en hel del puckade kommentarer som man skrattar åt, och underhållning är ju alltid trevligt :-)
Men det måste vara extremt jobbigt att vara sådan, att alltid anmärka på något..Att vara så osäker på sin egen existens att man inte kan vara glad för någon annans skull..

4 kommentarer:

sun moon and stars sa...

sånt e jobbigt...sånt finns det gott om......inte mkt att göra...låter gott iallafall med ett dopp i det blå till helgen....bada för mig med..jag kommer nog inte bada i svedala i år....men man vet ju aldrig.....gissa om vi har det kämpigt här med koppor....men som tur är finns hyfsat bra medicin som vi nu kan ge dem....kram

Elle sa...

Det blir ju jävligt tröttsamt och tjatigt i längden om inte annat!...

JeanetteW sa...

kloka ord!

Linda! sa...

Sissi: Ja fy så segt med barnen, kunde inte kommit mer olägligt..stackarna..Jo bad ska det allt bli te helgen, oavsett om vädret skulle vara sämre.

Elle: Ja det blir ju det..men men det är sommar och sol..

Jeanette: Jag kände mig faktiskt lite filosofisk där en stund.. :)