onsdag 15 juli 2009

Tillbaka till verkligheten

Ja då var man tillbaka på jobbet. En och en halv dag går fort förbi. Vi har dock hunnit med lite skojsigheter ändå.
Igår kväll bjöd vi svärföräldrarna på middag. Det blev Peters otroligt goda tacoburgare tillsammans med coleslaw och tortillachips. Det var mycket uppskattat och det är så skoj att kunna få bjuda igen med tanke på att dom ALLTID bjuder på middag då vi är där. Framåt kvällen så var vi uppe hos grannen och smaskade på lite vin och whiskey, inte nån whiskey för min del dock. Vi kikade på allsång på skansen, japp pensionärsvarning. Samt bara satt på hans underbara altan och kollade ut över havet på solnedgången. För er som hälsat på oss på orust så bor grannen ovanför oss i det grå huset och han har om möjligt ännu vackrare utsikt ifrån sin altan.

Idag blev vi medbjudna på Peters bror med familjs båt. Vi åkte ut mot Malö för att fiska (eller dörja eller vad det heter) Makrill.
Havet var tomt på fisk så när som på en liten jäkel som Peters brors fruga fick.
Hur som helst så var det väääldigt mysigt att vara ute på sjön ett par timmar.

Sen var det bara att packa in sig och åka hem igen. Jag jobbar nu fram tills måndag morgon och Peter jobbar med en kompis imorgon och på fredag. Kul jul..eller inte.
Har sökt ledig på lördag natt för att kunna vara med på poolpartyt i Hällesåker (släktkalas) men inte fått besked, vilket är väldans segt. Hade kännts lite lättare om man hade det att se fram emot..

Inga kommentarer: