fredag 18 juni 2010

....

Kunde inte komma på någon bra rubrik..
Full fart idag med..tur att man ska jobba i helgen så det blir lite lugn och ro :-)
Gick upp tidigt idag trots att jag hade planerat att sova lite längre med tanke på helgens jobb, men då går det såklart inte som man tänkt. Åkte i alla fall upp till stallet för att hjälpa Carro att förbereda Nino inför resan till Åsa och betet.
Fixade och donade och tjötade lite skit med dom som var där, allmänt trevligt. La ett litet spår till Quattro med..gick bra.
Sen kom Gibbes pappa som skulle köra transporten. Lastade Nino som gick rakt på..sedan åkte dom iväg. Själv hann jag inte att följa med..Måste köra Peter till Surte sen för han ska hämta sin nya tjänstebil.. En Honda Civic type R eller nåt är det tydligen :-) Gott för Peter, slipper han köra runt i lilla Peggy, som för övrigt ska säljas nu..Nybesiktat och nyskattad..hojta till om ni vet nån som vill ha en liten billig bil som fungerar alldeles utmärkt :-)
Så nu sitter jag och har en liten kaffepaus innan Peter kommer hem..Puh..längtar som bara den till semestern..ska bli såååå skönt. Kommer vara knepigt att vara hästledig som jag säkert skrivit innan, men sommaren flyger snabbt förbi så snart är allt som vanligt igen..

Hej hopp i galopp

Inga kommentarer: