måndag 7 juni 2010

Monday, bloody monday

Ja efter en grym helg så är det lite måndagsångest och pissväder på det. Dessutom ska jag jobba inatt, det är väl därför det är allmänt tråkigt idag.
Har i alla fall varit i stallet och ridit i regnet, sisådär lagom skoj..men viktigt att Nino kommer ut och får röra på fläsket han med :-) Speciellt när dom måste stå och glo i dom tråkiga grushagarna när det regnar. Men så är det med det.
Annars har jag mest inte gjort någonting alls idag förutom stallet.
Ska väl dra igång dammsugaren här en vända snart, hundhår uber alles.

Har kört Herbalife nu i mer än en vecka..går skitbra!
Är inte hungrig alls och det är enkelt och smidigt, glömmer alla vitaminpiller ibland men det kommer nog gå på rutin snart, kom precis på att jag glömt ta dom till middagen :-) Som för övrigt bestod av rostade rotsaker och kyckling, kalasgott!!

Kan även passa på att nämna här att om NI vill eller om NI känner någon som vill gå ner i vikt så kommer det köras igång med nya Weight Loss Challenges efter semestrarna. Och som det ser ut nu så kommer det bli flera grupper i lite olika delar av stan.
Så hojta bara till så får ni all information ni kan tänkas behöva!!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Gå gärna in på www.weight-loss-challenge.se om du är intresserad och gör en intresseanmälan inför nästa start. mvh Annika