måndag 23 november 2009

Äntligen måndag!!

Inte ofta man tycker att måndagar är så fantastiska, men när man jobbat natt precis hela helgen och inte fått se dagsljus sedan i fredags (även om det varit ganska grått) så är måndagen underbar!
Så denna helgen har enbart bestått av arbete och sömn.
Peter har tagit sig an Quattro hela helgen så jag har fått sova, vilket har varit otroligt skönt. Men man får ändå aldrig riktigt så många timmars sömn man egentligen behöver. Och det är lite extra påtagligt efter helgen.
Nu väntas i alla fall en riktigt soft vecka..
Har tagit lite ledigt så jag arbetar endast onsdag natt denna veckan..väldans gött. Så det blir mycket tid till Nino och hundarna, lovely!!
Ska se(lyssna) på Takida på torsdag, så är det avlsutning för valpkursen på lördag sedan Jul på Liseberg..angenämt värre. Missad dock julmaten men det får man ta..Julmat hinns förhoppningsvis med till den milda grad att man verkligen inte vill äta det på ett helt år sedan..
Nä nu ska jag ta ett sista ryck här på jobbet, sedan blir det hem till den goa varma sängen...

2 kommentarer:

sun moon and stars sa...

ja tänk..så va det ju..när man jobba där....hela helgen ..då längta man till måndag o ledighet.....ville bara säga att va skönt att ni fått veta vad som varit felet med quattro....tänk att det kan ta sån tid.....ni verkar trivas i det nya boendet..gött......må gott s

Linda! sa...

Tack Sissan :-) (som Elias säger)

vi trivs massor..känns ungefär som att bo i hus..underbart..